NES_Scan_Computor_Provision__screen                                                                                                                               
 
NES Provision Scan

NES (Nutri Energetic System) is een mooie aanvulling die ik sinds kort toepas in de praktijk. Dit is een zeer geavanceerd systeem wat is gebaseerd op de quantumfysica (dat alles energie is en informatie kan doorgeven) en de TCM ( traditionele Chinese Geneeskunst). 
Door middel van een scan die de lichaamsenergie meet krijg ik een hele exacte weergave waar de energieblokkades zich bevinden, met welke meridianen en organen deze in verbinding staan en welke klachten deze kunnen geven. 
  • Energetische analyse: identificeert energieblokkades in het lichaam.
  • Voedings analyse: laat verstoringen zien aan het lichaamsveld als gevolg van specifieke ongevingsfactoren, toxines en elektromagnetische straling
  • Emotionele en Mentale analyse: identificeert de kernemoties, overtuigingen, en zelfs de aandsachtsgebieden die het meest opvallend of potentieel problematisch zijn
  • Lichaamsveldstructuren: zoals de energievelden die de organen en orgaansystemen stimuleren en sturen.

Hierna behandel ik met acupunctuur en een apparaat wat de juiste Frequentie (informatie) zend om zo de energie/blokkades te herstellen. Na afloop krijgt u dan ook infoceuticals mee die precies voor u geschikt zijn. Deze infoceuticals zitten niet bij de consult prijs inbegrepen.

YouTube Video 
Acupunctuur Leidschendam   't Hert 12   2266NG   Leidschendam  tel: 0640028241
  Site Map