Kom in Balans met acupunctuur

Consult

Tijdens het eerste bezoek krijgt u alle gelegenheid uitgebreid te vertellen over de klacht. Vervolgens wordt een groot aantal vragen gesteld over de meest uiteenlopende aspecten van uw gezondheid. Hierna worden uw polsen zeer nauwkeurig gevoeld en uw tong bekeken. Op grond hiervan kan bepaald worden waar de behandeling zich op moet richten.De vervolgbehandelingen beginnen met een kort vraaggesprek en ook hierbij worden de polsen gevoeld en uw tong bekeken. Zo wordt elke behandeling aangepast aan uw conditie op dat moment. Er is dus geen standaardbehandeling voor één bepaalde klacht.

Het prikken met de naaldjes wordt meestal niet als vervelend ervaren. De patiënt voelt slechts een klein prikje, dat geen of nauwelijks pijn doet. Als het naaldje op het juiste punt is ingebracht, kan dat een tintelend gevoel geven wat een beetje lijkt op een elektrisch schokje. Afhankelijk van de klacht blijven de naaldjes 15 tot 30 minuten zitten.

Door verschillende naaldtechnieken te gebruiken wordt de energie gestimuleerd, afgeremd of geharmoniseerd, afhankelijk van het doel van de behandeling. Na 6 à 7 behandelingen zal het effect van de behandeling geëvalueerd worden. In overleg met u zal de behandeling al dan niet worden voortgezet.
 

Acupunctuur Leidschendam, ’t Hert 12, 2266NG Leidschendam  tel:0640028241