Wat is EFT?

EFT
Emotional Freedom Techniques (EFT) is een therapie-methode ,die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam. De grondlegger is Gary Craig.(zie ook EFT website)

EFT vermindert op geweldige wijze de ergste pijn en problemen van traumatische herinneringen, verdriet, boosheid, fobieën en bijna elke emotionele aandoening die je kunt opnoemen. Verder werkt het snel, blijvend en pijnloos. Het werkt vaak waar niets anders helpt.

EFT is gebaseerd op de ontdekking dat onevenwichtigheid in het energiesysteem van het lichaam diepgaande gevolgen heeft voor het persoonlijk functioneren. Door deze onbalans te corrigeren, vindt vaak snelle genezing plaats.

Deze correctie wordt gedaan door op bepaalde plekken op het lichaam te kloppen en het uitspreken van affirmaties. De meeste problemen verdwijnen in een paar minuten! of seconden!

EFT is bijzonder effectief
Persoonlijk bereik ik met EFT in meer dan 95% van de gevallen een duidelijk merkbare verbetering of een volledige oplossing van het probleem.

EFT heeft zich klinisch bewezen in duizenden gevallen, waaronder:

Trauma, mishandeling, stress, woede, angst, fobie, depressie, verdriet, verslavingen, en honderden lichamelijke (chronische) symptomen inclusief; hoofdpijn, rugpijn, lichaamspijn, ademhalingsproblemen.

Acupunctuur Leidschendam, ’t Hert 12, 2266NG Leidschendam  tel:0640028241