Kom in Balans met acupunctuur

Acupunctuur bij stoppen met roken

Negen van de tien rokers willen er liever vandaag nog mee ophouden. Maar waarom is het toch zo moeilijk om er definitief mee te stoppen? Door een combinatie van lichamelijke verslaving aan nicotine en de geestelijke afhankelijkheid. Met name de ontwenningsverschijnselen zijn berucht. Ruim de helft van het aantal mensen die stoppen met roken heeft er flink last van. Toch lukt het ruim 100.000 mensen per jaar om te stoppen. Hoort u daar straks ook bij?

Ontwenningsverschijnselen aanpakken
Die ontwenningsverschijnselen treden op als de nicotinebehoefte niet meer wordt aangevuld. Het is een onbehaaglijk gevoel dat steeds sterker lijkt te worden. Het kan leiden tot slapeloosheid, irritaties, gevoelens van onrust, eet- en snoepaanvallen et cetera. Uiteindelijk zal het lichaam aan de nieuwe situatie wennen, maar dat duurt een tijdje. Vooral de eerste drie weken zijn voor veel mensen erg moeilijk. Acupunctuur is bij uitstek geschikt is om die vervelende ontwenningsverschijnselen te verminderen, waardoor volhouden gemakkelijker wordt.

Acupunctuur
Acupunctuur  is een effectief hulpmiddel bij het stoppen met roken. Maar u moet het natuurlijk wel zelf doen. Een sterke motivatie om er definitief mee op te houden is dan ook belangrijk. De meest succesvolle methode om met roken te stoppen blijkt de methode te zijn die zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid doorbreekt. Als je gestopt bent is het ook belangrijk om een niet roker te blijven. De combinatie van een professionele begeleiding op langere termijn en acupunctuur gedurende de eerste twee-drie weken van uw rookvrije bestaan verhogen de kansen op succes aanzienlijk

Acupunctuur Leidschendam, ’t Hert 12, 2266NG Leidschendam  tel:0640028241