Kom in Balans met acupunctuur

  1. Tarieven en vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de NVA ,


Tarieven                                                           
 

 Eerste consult acupunctuur met intake  (90 minuten)  € 85
 Vervolgconsult acupunctuur (60 minuten)  € 70
 * acupunctuur 1 x per week  € 70
 * acupunctuur 2 x per week   € 65

 * acupunctuur 3 x per week ( sneller resultaat)
   methode Dr. Tan

Reiki en EFT 45 min **

Nes Health consult  **

 € 60

€ 50

€ 75

Consult kinderen tm 12 jaar (30 a 40 min)  € 50

Gelieve uw verzekeringspas en BSN nummer mee te nemen tijdens het eerste consult acupunctuur. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur waardoor de acupunctuurbehandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

** Reiki en Nes Health vallen hier helaas niet onder en komen niet in aanmerking voor vergoeding bij de zorgverzekeraar. 

Ook kunt u hier de behandelovereenkomst  inzien en graag ingevuld meenemen bij het eerste consult of u kunt ook mondeling toestemming geven .  Klik hier voor de Behandelovereenkomst  en hier voor de privacyverklaring

Vergoedingen
Consulten worden per keer per pin of contant voldaan. U ontvangt meteen een rekening die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Voor de vergoedingen van de ziektekostenverzekeraars kunt u kijken bij deze link
Vergoedingen  

Annulering

Als u niet op uw afspraak kunt komen kunt u tot 24 uur voor de behandeling geheel kosteloos annuleren hierna worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Acupunctuur Leidschendam, ’t Hert 12, 2266NG Leidschendam  tel:0640028241