Kom in Balans met acupunctuur

Gastenboek Acupunctuur Leidschendam Martine Sjerp

Slaapproblemen en Migraine en blaasontsteking

Al 11 jaar lang een slaapprobleem, vele migraine aanvallen en een steeds recidiverende blaasontsteking verder, bedacht ik me dat ik het anders aan moest pakken. Via mijn moeder ben ik terecht gekomen bij de acupunctuur. Omdat ik zelf medisch wetenschappelijk onderbouwd ben, had ik hier niet echt een hoge pet van op! Maar ik vond het het proberen waard. Nu ben ik inmiddels een jaar verder, kom ik nog steeds maandelijks bij Martine. Sinds een jaar zijn mijn slaapproblemen grotendeels verdwenen, blaasontstekingen zijn niet meer terug gekomen en mijn migraine staat op een erg laag pitje. Uitleggen kan ik het niet, maar aanraden wel! Daarnaast is Martine ook een prettig persoon, met passie voor haar beroep. Mijn complimenten.
Eline

Zwanger!

November 2014 kreeg ik een miskraam. We waren ruim 1,5 jaar aan het proberen om zwanger te worden van ons tweede kindje. Bij nacontrole bleek dat een cyste op mijn eierstok had. Ik ben toen gaan zoeken of ik mijn lijf kon helpen de cyste te laten verdwijnen. Ik kwam al snel op acupunctuur en vervolgens bij Martine.  Zij is gelijk met mij aan de slag gegaan. Na slechts 8 was ik al weer zwanger, hoe bijzonder! Ik raad iedere vrouw met kinderwens aan haar cyclus te ondersteunen met acupunctuur.
Saskia

Zwanger

Na 4 jaar, via allerlei medische trajecten, geprobeerd te hebben zwanger te worden. Kreeg ik via verschillende wegen de tip om tijdens het ICSI traject mijn lichaam te ondersteunen met acupunctuur. Ik heb altijd alle tips in de wind geslagen, maar doordat deze tip steeds terug kwam heb ik het iets verder uitgezocht en er lijkt een verband te zijn. Ik ben tijdens mijn volgende ICSI traject gelijktijdig 3 x per week bij Martine geweest en….. ik ben zwanger! Geen garanties, maar wel heel fijn! Deze tip zou ik proberen!
Anne

Heupklachten

Wat nog bijna bij niemand gelukt was gelukte Martine. Zij hielp me van de pijn af aan mijn heup,die ik overhield van een heupoperatie van 2 jaar geleden. Ik kan het bijna niet geloven dat dit gebeurd is maar doordat ik nu ook beter loop is het toch echt waar. Blij dat ik bij haar ben gekomen. 

Tonnie
 

Prikkelbaar Darm Syndroom
 
 
 Inmiddels heb ik al 3 jaar last van pds klachten. Na veel research op internet kwam ik op een forum waar werd aangegeven dat acupunctuur kan helpen. Ik heb diverse onderzoeken gehad, bij een dietist gelopen en niets hielp. Ik had weleens van acupunctuur gehoord maar me er eigenlijk nooit in verdiept. Ik ben nu een aantal keer geweest en het helpt erg goed. Martine is een professional en je voelt je erg op je gemak. Ik raad het iedereen aan. Het kan geen kwaad en het is zeker de moeite waard!
Ilse

Aangezichtspijn

Na jarenlang aangezichtspijn te hebben gehad en door allerlei artsen en specialisten te zijn behandeld ben ik nu eindelijk van de pijn verlost door de acupunctuurbehandelingen van Martine! Geweldig!
Irene

Pijn in gewrichten

Al een tijdje heb ik last van mijn gewrichten m.n. in mijn handen en vingers. De behandelingen van Martine helpen heel goed bij mij en heb veel minder pijn. Ook met de onrust die af en toe door mijn hoofd raast, weet Martine raad. In haar gezellige en warme praktijk oefent Martine haar vak met veel passie uit. Je wordt hartelijk ontvangen en voelt je al snel op je gemak. Ik ben erg blij met de resultaten en kan iedereen de acupunctuur behandelingen van/bij Martine aanraden. Bedankt Martine….
Ingrid

Carpaal Tunnel Syndroom

Nadat ik geholpen was, tot 2x toe, bij een neuroloog in het ziekenhuis bleef ik last houden van mijn carpaal tunnel syndroom aan mijn beide polsen. Het was of een operatie en minimaal 1 maand uit de roulatie(niet echt handig met baan en 2 kleine kinderen en 2 honden)of een alternatief. Het alternatief werd deze praktijk. Nu na een paar behandelingen ben ik alweer maanden pijnvrij en kan ik beide handen goed gebruiken. Wat ik fijn vind aan de behandeling is dat het natuurlijk je probleem oplost maar ook je een ontspannen gevoel geeft. Je komt relaxed naar buiten en komt graag terug. Ben zeer tevreden over Martine en raad iedereen die welk probleem dan ook maar heeft een behandeling bij haar aan. Ik ben een gelukkig pijnvrij mens dankzij haar.

Annemarie

Migraine
Ik word regelmatig geplaagd door migraine die zich bij mij uit in het zien van aura’s, vervelende vlekken in mijn zichtsveld. Martine heeft mij tijdens een ‘aanval’ geprikt en tijdens de behandeling ging het aura zien weg! dit is mij nog nooit gebeurd en heeft mij overtuigt dat acupunctuur werkt. Martine bedankt!
Hans

Stoppen met Roken

Beste Martine, Ik was al jaren bezig om te gaan stoppen met roken. Na vele pogingen heb ik het niet zelfstandig kunnen doen. Ik kwam via Renate bij jouw terecht en ben op het moment van onze eerste behandeling volledig gestopt en heb na vier maanden nog steeds moeiteloos geen sigaret aangeraakt. Ik voelde me bij alle behandelingen geweldig ontspannen bij jouw, je bent een KANJER Bedankt dat je me geholpen hebt….. groetjes, Jacco

Overgangsklachten

Na een jaar lang lopen tobben met overgangs klachten en allerlei homeopatiesche pilletjes en druppeltjes te hebben geprobeerd, kwam ik uiteindelijk bij martine terecht . Ik had zelf zoiets van baat het niet dan schaat het niet. Mijn klachten zijn sterk vermindert, de opvliegers zijn een heel stuk minder op een slechte dag misschien 3 voorheen had ik er wel 10 op een dag .Ik ben heel erg tevreden over de behandelingen van Martine een prettige sfeer en een goed resultaat . Evelien

Afvallen en zwangerschapswens…zwanger!

Afvallen en zwangerschapswens Ik kwam bij Acupunctuur Leidschendam omdat ik fysiek niet goed in mijn vel zat. Ik wilde afvallen, me fitter voelen en ook graag zwanger worden. Ik ben wekelijks behandeld door Martine voor verbeteren van de vruchtbaarheid en het opheffen van blokkades en heb via haar een gezond dieet gedaan. De resultaten zijn super! Binnen 2 maanden ruim 10 kilo afgevallen, me veel beter gaan voelen EN ook zwanger geworden. Een aanrader om op deze manier ondersteund te worden!
Iris

Buik klachen en psychische klachen

Met verschillende klachten ben ik bij Martine terrecht gekomen. Hevige pijn in mijn buik en ook psychische klachten. Vooral de last van mijn buik leek op iets wat ik zou moeten gaan accepteren in mijn leven. “Misschien kan acupunctuur iets voor mij betekenen” Eigenlijk een soort laatste poging. En het werkte. Meteen na mijn eerste behandeling en de behandelingen die er op volgden, kan ik nu klachten die haast chronisch leken achter mij laten. Ik kan het soms nog steeds niet geloven en ik raad het dan ook iedereen aan.
Rowine

slecht slapen, schouder en nekklachten, stress moeder, behandeling zoontje 8 jaar

Sinds een aantal weken kom ik bij Martine voor stress-gerelateerde klachten, waaronder slechte, onrustige nachtrust. Het slapen gaat al veel beter en ook de schouder- en nekklachten zijn gereduceerd. Vlak na een behandeling zijn ze zelfs even helemaal weg! Mijn zoontje (8) krijgt ook behandelingen voor o.a. betere zelfregulatie. Ik merk dat hij beter in zijn vel zit en ook beter slaapt (geen nachtmerries meer)
Yvonne

Allergie

Al veel jaren zo nu en dan een ernstige vorm van allergie op mijn ogen. Allerlei medicijnen van de dokter gekregen, die hielpen maar tijdelijk. Na drie acupunctuurbehandelingen bij Martine voelt het goed aan en heb ik geen alst meer van prikkelende ogen. Zij heeft mijn weerstand verhoogd. Geweldig in zo’n korte tijd zo’n fantastisch resultaat!


Irene

Hernia en schildklier problemen

De afgelopen 2 weken behandeld met acupunctuur voor een hernia en schildklier problemen en zelfs een jarenlange klacht van knie en enkel. Nu na 6 behandelingen ben ik pijnvrij en m’n problemen met de schildklier zijn duidelijk verbeterd.Dat acupunctuur zoveel invloed op mijn klachten kon hebben heeft me enorm verbaasd. Martine nogmaals bedankt het was fijn om door jou behandeld te worden.Anita

Hartproblemen, zenuwpijnen en bekkenpijn, Copd

Dit is het 2e jaar dat ik bij Martine kom voor diverse chronische problemen cq ziektes waaronder zenuwpijnen en bekkenpijn na rugoperatie, copd, artritis en hartproblemen. Iedere keer weer loop ik haar praktijk uit met een glimlach op mijn gezicht. Even wat rust van de pijnen en de nieuwe oplading aan energie die ik meekrijg. Zij is niet alleen een kanjer in haar vak, maar de liefde die zij uitstraalt om anderen te helpen met hun probleem en de kennis het te kunnen doen en het ook voor elkaar krijgt, is voor mij een must en plezier om er weer heen te gaan. Ik sta nog steeds versteld te kijken hoe goed deze behandelingen werken. Ik moet er regelmatig nog om lachen in haar praktijk en dat mag bij haar. Lachen omdat ik me nog steeds niet kan voorstellen dat wat simpele naaldjes zoveel baat kunnen hebben! Het is iedereen aan te raden, ik zou zeggen doen!

Hellen

Pregnancy wisch

I have been doing acupuncture with Martine for the past 6 months. I chose acupuncture because my husband and I were trying to having difficulties to start a family. Although I am usually very scared of pain and needles in general, my experience with Martine has been and continues to be great. She is very gentle and takes her time with me in each session. It is a therapeutic session where I feel I am receiving treatment but also able to speak to Martine about my concerns and current state of mind. The best part is that I truly believe acupuncture has been the solution to our challenges. I am now pregnant with twins. During my pregnancy I continue to see Martine and I believe that her sessions have helped me to have a smooth pregnancy with no major complaints. I would highly recommend Martine and her style of acupuncture! Thank you.
Nida